Ai o greutate sănătoasă?

Indicele de Masă Corporală (IMC) este o modalitate de a stabili dacă greutatea ta este sănătoasă sau nu. Acest indice este considerat a fi un instrument de măsurare mai folositor decât greutatea în sine. În Europa, cu un Indice de Masă Corporală peste 25 eşti considerat a fi supraponderal, iar cu unul peste 30 obez.


Calculează-ţi acum IMC-ulCe înseamnă acest rezultat

În funcţie de IMC, poţi stabili unde te situezi, urmărind tabelul de mai jos:

Folosind rezultatul IMC ca punct de pornire, poţi avea o abordare personalizată pentru un stil de viaţă sănătos, datorită sprijinului de încredere acordat de Distribuitorul tău şi a produselor Herbalife pentru nutriţie şi controlul greutăţii, dezvoltate ştiinţific. 

Sub 20=Subponderal
De la 20 la 25=Greutate normală
25-30=Supraponderal (25-27 poate fi o variaţie sănătoasă dacă persoana are oase mari şi musculatura dezvoltată)
Peste 30=Obez / risc ridicat
Peste 40=Obezitate morbidă / risc ridicat pentru sănătate


Notă:

Acest calcul este doar orientativ, deoarece nu ţine cont şi de raportul grăsime – muşchi, care afectează rezultatele IMC. Prin urmare, se poate să nu fie unul corect în cazul sportivilor sau al persoanelor cu o constituţie musculară.

Informaţiile de pe acest site sunt pur informative şi nu trebuie înlocuiesc opinia unui medic specialist sau a medicului de familie. Dacă vă faceţi griji în legătură cu greutatea, consultaţi întotdeauna medicul. 


BMI Calculator


ro-MD | 19.07.2019 13:44:06 | NAMP2HLASPX01