Pui picant Cacciatore

2 porţii
Print
Healthy food

O mâncare picantă, preferată în sudul Italiei

Ingrediente:

  • 2 jumătăţi piept de pui, dezosat şi fără piele
  • sare & piper după gust
  • ½ ceapă roşie, tocată
  • 6 căţei de usturoi, tocaţi mărunt
  • o lingură de capere
  • 2 linguri busuioc proaspăt sau 2 linguriţe busuioc uscat
  • ½ linguriţă fulgi de chili roşu uscaţi
  • 400g conservă supă de roşii
  • 2 ardei iuţi, mărunţiţi

Mod de preparare:

Asezonaţi puiul cu sare şi piper. Pulverizaţi într-o tigaie mare spray de gătit şi rumeniţi puiul la temperatură medie, cam 3 minute pe fiecare parte.

Puneţi apoi puiul pe o farfurie şi lăsați-l acolo. Adăugaţi restul ingredientelor în tigaie şi fierbeţi-le la foc mic timp de 10 minute, apoi adăugaţi în tigaie puiul şi sucurile. Acoperiţi şi lăsaţi la foc mic încă 7 minute, sau până ce puiul este fraged.

Analiză nutriţională per porţie:

 

CaloriiProteineGrăsimiCarbohidraţi
24230 g3.5 g24 g


ro-MD | 22.09.2017 06:19:55 | NAMP2HLASPX01